AnaSayfa / Genel / Kahve falında şerbet dağıtmak

Kahve falında şerbet dağıtmak

Kahve falında şerbet dağıtmak zor durumların el birliği ile aşılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sebep olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şerbet dağıtmak gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Kahve falında şerbet dağıtmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, akıllı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şerbet ikram etmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şerbet dökmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Kahve falında şerbet yaptığını görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek yeni bir makama sahip olunacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında cennet şerbeti içmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalettir.

Kahve falında nar şerbeti içmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına inanılır.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir