AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol şerbetli baklava görmek

Kahve falında bol şerbetli baklava görmek

Kahve falında bol şerbetli baklava görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol şerbetli baklava gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında bol şerbetli baklava görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulur.

Kahve falında şerbetsiz baklava görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine işaret eder.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennet şerbeti içmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında şerbetli tatlı yemek işinin gücünün yaver gideceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir