AnaSayfa / Genel / Kahve falında şerbet satmak

Kahve falında şerbet satmak

Kahve falında şerbet satmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şerbet satmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında şerbet satmak zenginliği bulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında şerbetli lokma görmek en büyük acılarının dineceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında nar şerbeti içmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk şerbet içmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet şerbeti içmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında şerbet dökmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek şerbeti içmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı şerbet içmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir