AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol şerbetli baklava yemek

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bol şerbetli baklava görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında şerbetsiz baklava görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına inanılır.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı şerbeti yemek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, borçları varsa ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şerbetli tatlı yemek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında cennet şerbeti içmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir