AnaSayfa / Genel / Kahve falında şerbet dökmek

Kahve falında şerbet dökmek

Kahve falında şerbet dökmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, ileri gideceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kazancın devamlı olacağına, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında şerbet dökmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında şerbet dökmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında gül şerbeti içmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında şerbetsiz baklava görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir