AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette altın görmek

Kahve falında sepette altın görmek

Kahve falında sepette altın görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ticarette başarılı olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına işarettir.

Kahve falında sepette altın gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir sepet altın görmek maddi açıdan rahata erileceğine, çok hayır duası alacağına yorulur.

Kahve falında sepette altın görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir sepet incir görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, parasını dikkatli harcayacağına işaret eder.

Kahve falında sepet içinde elma görmek önünün kapanacağına, darda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sepet içinde ekmek görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek sepeti görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir