AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sepetin içinde yumurta gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalettir.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta sepeti görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sepetle yumurta görmek atılan adımların zarar getireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalettir.

Kahve falında sepette yumurta görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepetle yumurta toplamak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir