AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet içinde elma görmek

Kahve falında sepet içinde elma görmek

Kahve falında sepet içinde elma görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sepet içinde elma gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında sepet içinde elma görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret eder.

Kahve falında bir sepet kırmızı elma görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında elma sepeti görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sepette elma görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir sepet elma görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına alamet eder.

Kahve falında sepet dolusu elma görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepete elma toplamak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir