AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sepet incir görmek

Kahve falında bir sepet incir görmek

Kahve falında bir sepet incir görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, huzurlu günlerin biteceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, yol alacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sepet incir gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında sepette incir görmek kazanç elde edeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında bir sepet incir görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepette altın görmek önünü göremez olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında sepet bulmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında sepet satın almak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepetli balon görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sepet görmek çok iyi yerlere geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sepet ceviz görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir