AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sepet altın görmek

Kahve falında bir sepet altın görmek

Kahve falında bir sepet altın görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında bir sepet altın gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında sepette altın görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında bir sepet altın görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah sepet görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepet içinde bebek görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı sepet görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında sepetin içinde bebek görmek geçecek güzel bir ömre, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında sepette kırmızı gül görmek kişinin yüzünün güleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu elma görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir