AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek sepeti görmek

Kahve falında ekmek sepeti görmek

Kahve falında ekmek sepeti görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek sepeti gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında ekmek sepeti görmek günahlarından tövbe etmeye, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sepet ekmek görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sepetle ekmek görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında sepet dolusu ekmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepette ekmek görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalettir.

Kahve falında sepet içinde ekmek görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepette zeytin görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir