AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir sepet dolusu gül gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu çilek görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, stresinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu elma görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında sepet dolusu yumurta görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Kahve falında sepet dolusu üzüm görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir