AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında sepet dolusu yumurta görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu zeytin görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sepet dolusu balık görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sepet dolusu üzüm görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir