AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepetle yumurta görmek

Kahve falında sepetle yumurta görmek

Kahve falında sepetle yumurta görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sepetle yumurta gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sepetle yumurta toplamak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Kahve falında sepet yumurta görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında sepette yumurta görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu yumurta görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sepetle yumurta görmek geri plana düşeceğine, zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir