AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepetle yumurta toplamak

Kahve falında sepetle yumurta toplamak

Kahve falında sepetle yumurta toplamak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepetle yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Kahve falında sepetle yumurta toplamak kolaylık sağlayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sepette yumurta görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, mallarının artacağına inanılır.

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta sepeti görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu yumurta görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek hedeflerine kavuşacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sepet yumurta görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir