AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette yumurta görmek

Kahve falında sepette yumurta görmek

Kahve falında sepette yumurta görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, zorlukları atlatacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepette yumurta gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında sepette beyaz yumurta görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında yumurta sepeti görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepet yumurta görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sepette yumurta görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sepetle yumurta toplamak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalettir.

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir