AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı yarım giymek

Kahve falında ayakkabıyı yarım giymek

Kahve falında ayakkabıyı yarım giymek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hakkını savunamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı yarım giymek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıyı yarım giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yarım gelinlik giymek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliği yarım giymek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ayakkabı giymek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir