AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım gelinlik giymek

Kahve falında yarım gelinlik giymek

Kahve falında yarım gelinlik giymek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, o masumların bedduasını alacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yarım gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Kahve falında yarım gelinlik giymek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında gelinliği yarım giymek maddi açıdan ferahlamaya, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında yarım gelinlik görmek bolluk içine olacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında gelinliği yarım görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı yarım giymek ele geçen paranın daha da artacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir