AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kazançlı adımlar atılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında ölü ayakkabısı giymek başarılarının bir ömür süreceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün ayakkabı giydiğini görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölünün ayakkabısını giymek mutlu bir evliliğe, geçim kaygısı duymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir