AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye hediye etmek

Kahve falında şemsiye hediye etmek

Kahve falında şemsiye hediye etmek kişinin rahat bir nefes alacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulur.

Kahve falında şemsiye hediye etmek gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Kahve falında hediye şemsiye almak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye hediye vermek malından ve parasından olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye almak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, bilgiyle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye hediye etmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye edildiğini görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında pembe şemsiye almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ters şemsiye görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir