AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye uçmak

Kahve falında şemsiye uçmak

Kahve falında şemsiye uçmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, övgü dolu sözler duyacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işarettir.

Kahve falında şemsiye uçmak gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında şemsiye uçmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında şemsiyeyle uçmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye hediye edildiğini görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye görmek ün sahibi olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Kahve falında elinde şemsiye görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, dileklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir