AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye çalmak

Kahve falında şemsiye çalmak

Kahve falında şemsiye çalmak hayatının iplerini eline alacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, saygı göreceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye çalmak gördüyseniz:

  • Olan biteni öğrenmek için daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında şemsiye çaldırmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işarettir.

Kahve falında şemsiye çalmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye istemek kısmet alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiyenin altında yürümek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına yorulur.

Kahve falında şemsiye uçmak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir