AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şemsiye görmek

Kahve falında çok şemsiye görmek

Kahve falında çok şemsiye görmek çok güzel günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında çok şemsiye gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Kahve falında renkli şemsiyeler görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiye istemek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyle uçmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye vermek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek yatırımlarının kar getireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şemsiye çaldırmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak rahat bir hayat sürüleceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir