AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek maddi gücünün azalacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında arabadan uçuruma düşmek ortak işlere gireceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek işe başlanacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında araba uçurumdan düşmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Kahve falında arabadan uçurumdan düşmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan suya düşmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yüceltileceği sözler duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir