AnaSayfa / Genel / Kahve falında selde kalmak

Kahve falında selde kalmak

Kahve falında selde kalmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında selde kalmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Kahve falında selin içinde kalmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında selin altında kalmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına inanılır.

Kahve falında sel altında kalmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında selde kalmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, rızkının sonsuz olacağına işarettir.

Kahve falında selin ortasında kalmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Kahve falında sel içinde kalmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye tabir olunur.

Kahve falında selde kaldığını görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yağmur ve sel görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir