AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel altında kalmak

Kahve falında sel altında kalmak

Kahve falında sel altında kalmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sel altında kalmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında selin altında kalmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel altında kalmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında selde kalmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında selin içinde kalmak çok sayıda borca gireceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında selde kaldığını görmek büyük başarılar elde edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selin ortasında kalmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sel içinde kalmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ineğin altında kalmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir