AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin ortasında kalmak

Kahve falında selin ortasında kalmak

Kahve falında selin ortasında kalmak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selin ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşın.

Kahve falında selin ortasında kalmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş ortasında kalmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında savasin ortasinda kalmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında depremin ortasında kalmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulur.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yangının ortasında kalmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında suyun ortasında kalmak çok büyük mutluluklar tadacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolun ortasında kalmak kırgınlık yaşanacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir