AnaSayfa / Genel / Kahve falında selden kurtulmak

Kahve falında selden kurtulmak

Kahve falında selden kurtulmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında selden kurtulmak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte, aslında söylediklerinizin farkında olduklarının işaretlerini algılamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında sel sularından kurtulmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında selden kurtulduğunu görmek kazancının azalmayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel baskınından kurtulmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, iftiraya maruz kalınacağına delalet eder.

Kahve falında selden kurtulmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sel taşkın görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir