AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırın altında kalmak

Kahve falında tırın altında kalmak

Kahve falında tırın altında kalmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tırın altında kalmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında tırın altında kalmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tır altında kalmak geniş rızık elde edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tıravesti görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında tırla seyahat etmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tır görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına alamet etmektedir.

Kahve falında tırın devrildiğini görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, yeni projelere atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir