AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sel görmek

Kahve falında mavi sel görmek

Kahve falında mavi sel görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi sel gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Kahve falında mavi sel görmek onu isyan noktasına getireceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine yorulur.

Kahve falında sel olduğunu duymak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sel içinde yürümek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında selde araba kullanmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında heyelan ve sel görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtına sel görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Kahve falında sel ve su görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir