AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel olduğunu duymak

Kahve falında sel olduğunu duymak

Kahve falında sel olduğunu duymak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, oldukça büyük başarılara, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine inanılır.

Kahve falında sel olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın.

Kahve falında sel olduğunu duymak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sel olacağını duymak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında selçuk ismi duymak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Kahve falında su ve sel görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında evi sel bastığını görmek kazancının da azalacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah sel görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sel almak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, insanlarla tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında selden kaçmak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir