AnaSayfa / Genel / Kahve falında selde boğulduğunu görmek

Kahve falında selde boğulduğunu görmek

Kahve falında selde boğulduğunu görmek başarıların artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere atılabilir veya iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında selde boğulan birini kurtarmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel suyunda boğulmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selde boğulan birini görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında selde boğulduğunu görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sel geldiğini görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında selde yürümek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kirli sel suyu görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir