AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel izlemek

Kahve falında sel izlemek

Kahve falında sel izlemek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bol rızık elde edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel izlemek gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sel izlemek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında seli izlemek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında deniz izlemek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle film izlemek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işarettir.

Kahve falında televizyon izlemek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz manzarası izlemek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ay tutulmasını izlemek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde film izlemek dertlerinin biteceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir