AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleye girmek

Kahve falında şelaleye girmek

Kahve falında şelaleye girmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, bereketin geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kazancının günden güne arttıracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında şelaleye girmek gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Kahve falında şelaleye girmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında şelalenin içine girmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şelale yüzmek risk almaktan özenle kaçınacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik ve şelale görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında büyük şelaleler görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret eder.

Kahve falında dağda şelale görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şelalede yüzmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şelaleden su içmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir