AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve şelale görmek

Kahve falında yeşillik ve şelale görmek

Kahve falında yeşillik ve şelale görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, tartışmaların son bulacağına, kısmet alacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik ve şelale gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil şelale görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik ve şelale görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işarettir.

Kahve falında şelale ve yeşillik görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bal şelalesi görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, para kazanmaya alamet eder.

Kahve falında şelale görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında şelalede yüzmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük şelale görmek büyük başarılara imza atacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında şelalede yürümek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir