AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük şelaleler görmek

Kahve falında büyük şelaleler görmek

Kahve falında büyük şelaleler görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Kahve falında büyük şelaleler gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ya da durumların sakinleşmesini sağlamak zor olabilir.

Kahve falında büyük şelale görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük şelale görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir şelale görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına inanılır.

Kahve falında büyük şelaleler görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında şelaleye düşmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şelaleye bakmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında şelalede balık görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir