AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelalenin içine girmek

Kahve falında şelalenin içine girmek

Kahve falında şelalenin içine girmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şelalenin içine girmek gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında şelalenin içine girmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelaleye girmek güzel davetler alacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şelaleden su içmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şelalenin üstünde olmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet eder.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek kazancının her geçen gün artacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında iki şelale görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal şelalesi görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Kahve falında şelale altında ıslanmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir