AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelalede yüzmek

Kahve falında şelalede yüzmek

Kahve falında şelalede yüzmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında şelalede yüzmek gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Kahve falında şelalede yüzdüğünü görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şelalede yüzmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işarettir.

Kahve falında şelale yüzmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına tabir olunur.

Kahve falında şelalenin içine girmek rahat bir hayatı olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şelale sesi duymak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına alamet eder.

Kahve falında şelale aktığını görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işarettir.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek daha çok kazanç elde edeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına alamet eder.

Kahve falında nehir şelale görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir