AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelale yüzmek

Kahve falında şelale yüzmek

Kahve falında şelale yüzmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, dinamik olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında şelale yüzmek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Kahve falında şelalede yüzdüğünü görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında şelale yüzmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet eder.

Kahve falında şelalede yüzmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal şelalesi görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında deniz ve şelale görmek yollarının açılacağına, aksiliklerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında temiz şelale görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelale ve yeşillik görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şelalenin üstünde görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir