AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleye atlamak

Kahve falında şelaleye atlamak

Kahve falında şelaleye atlamak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şelaleye atlamak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Kahve falında şelaleye atlamak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında şelaleden atlamak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelale atlamak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işarettir.

Kahve falında şelalede yüzmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet eder.

Kahve falında şelaleye çıkmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, önünü açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde şelale görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Kahve falında şelaleden su içmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir