AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleye çıkmak

Kahve falında şelaleye çıkmak

Kahve falında şelaleye çıkmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şelaleye çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Kahve falında şelaleye çıkmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Kahve falında şelale atlamak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında şelaleye kapılmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan su şelale görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şelalede ıslanmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında şelaleden düşmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata şelalesi görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, akıllı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir