AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde şelale görmek

Kahve falında denizde şelale görmek

Kahve falında denizde şelale görmek kem gözlere geleceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, ününün çoğalacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında denizde şelale gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında denizin içinde şelale görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulur.

Kahve falında denizde şelale görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve şelale görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulur.

Kahve falında deniz şelale görmek işsiz kalmaya, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalettir.

Kahve falında küçük şelale görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şelale yüzmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında susuz şelale görmek ona kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında şelaleden kaymak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, donanımlı kılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir