AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleden atlamak

Kahve falında şelaleden atlamak

Kahve falında şelaleden atlamak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Kahve falında şelaleden atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında şelale atlamak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında şelaleden atlamak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında şelaleye atlamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında denizin içinde şelale görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sorunlarından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında şelaleye dalmak huzurlu, mutlu olacağına, hem verimi yükselteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şelaleden geçmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde şelale görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir