AnaSayfa / Genel / Kahve falında sela okunması görmek

Kahve falında sela okunması görmek

Kahve falında sela okunması görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, itibarın sarsılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sela okunması gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında sela okunduğunu görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında sela okunması görmek çok büyük başarılara imza atacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine alamet eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi selanı duymak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine işaret eder.

Kahve falında sela verilmesini görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin selasını duymak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir