AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı eskimiş görmek

Kahve falında ayakkabıyı eskimiş görmek

Kahve falında ayakkabıyı eskimiş görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, ele geçen parada artış olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı eskimiş gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı giymek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden ayakkabı almak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski siyah ayakkabı görmek şansının açılacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden eski ayakkabı almak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir