AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında eski yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında eski yırtık ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, imkân sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık eski ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, feraha ermeye işaret etmektedir.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının altını yırtık görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını yırtık görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını yırtık görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kazancını iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında yeni yırtık ayakkabı görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir