AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek harama göz dikmeyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni erkek ayakkabı görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı almak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek birçok engelin aşılacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı hediye almak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir