AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur sularında yürümek

Kahve falında yağmur sularında yürümek

Kahve falında yağmur sularında yürümek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur sularında yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda beklenmedik sıkıntılar olabilir.

Kahve falında yağmur sularında yürümek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ticaretinin de hızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel sularında yürümek iyileşeceğine, toparlanacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel sularından kurtulmak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Kahve falında sel sularından kaçmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işarettir.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada yürüdüğünü görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda biriyle yürümek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir