AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel baskını görmek

Kahve falında sel baskını görmek

Kahve falında sel baskını görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, saadete ereceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel baskını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında sel baskını görmek işlerinin yaver gideceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sel su baskını görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında su baskını sel görmek çıkış yolları bulacağına, zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel baskınından kurtulmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su baskınından kaçmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı baskın görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, geçiminin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında baskın yapmak elindeki imkânları seferber edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker baskını görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir