AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel tufan görmek

Kahve falında sel tufan görmek

Kahve falında sel tufan görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sel tufan gördüyseniz:

  • Destek olmak isteyen kişilere izin vermenizde fayda var.

Kahve falında sel tufan görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında nuh tufanı görmek hastalıkların şifa bulacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denizde tufan görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında tufandan kurtulmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında nuh tufanını görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selin çekildiğini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında selde boğulduğunu görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hedeflerine yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sel seyretmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir